о нама

Контактирајте нас

Схандонг Хуаxиа Гроуп Цо., Лтд

Адреса предузећа: Хуаxиа Роад, Wеихаи, Схандонг провинција

Тел:0086-0631-5991999

Факс : 0086-0631-5999076

Мобилни телефон: 13573745628

Поштански број: 264205

Јаслице : Франкцхао

Емаил :whdaisuo@hotmail.com

Схандонг Хуаxиа Гроуп Цо., Лтд

Хуаxиа групе налази се у предивни погодно ћивот град познат у свету - Wеихаи, Схандонг, који је као велика модерна група компанија интегративну културног туризма, фармацеутске, грађевинске машине производње, развој некретнина, грађевински објекат, се спрема, угоститељских услуга и многим другим пољима. То је подесити и огранке у Схандонг Линyи, Јиангсу Јиангyан, Лиаонинг Тиелинг, Гвејдћо Маотаи, као и Јапан, Хонг Конг, Сингапур и другим местима. Група има укупно 25 регистрованих компанија, са укупно средстава од 15 милијарди јуана.

Схандонг Хуаxиа Гроуп Цо., Лтд. је водећи подухват у индустрији производње цране кинески торањ. Већ почетком 2005 године. Кранови , произведен од стране компаније имају рангирана у Хуаxиа први пут у Кини у продаји 12 узастопних година, са тржиштем деле до 20%. У међувремену, компанија је такође напоре за повећање извоза. Производи су извезени у 37 земаља и региона у Азији, Еуропе, Америке и Африке, има високо препознао и похвалио по купцима у земљи и иностранству.

Последњих година, истовремено јачање предности цоре производе Wеихаи грађевинских машина, компанија је такође активно имплементира стратегију "излази" да бисте подесили грану фабрике у Линyи, Схандонг, Јиангсу Таизхоу, Тиелинг, Лиаонинг и другим местима са укупне површине од скоро 2 000 му.

Схандонг Хуаxиа Гроуп Цо., Лтд. је посвећен пружању глобалне купце са водеће технологије и торањ цране производи одличног квалитета. То је развио више од 50 различитих врста градјевинске машине у више од десет серије сврстати у 3 категорије, укључујући само-подизање Хидраулички кранови, топлес кранови и тако даље. ХX5010, ХX5810, ХX6018, ХX7030 и многе друге међународне нови торањ цране производи су стављене у великог обима производње, високо признања од стране домаће и инострано тржиште. Компанија плаћа пажњу на узгајању тима у Р &амп; Д, и даје приоритет побољшање производа технологије. Има 12 техничке патената измислио празнине у Кини и разбијање монопол на међународне технологија дивови тешке индустрије. То је постала модел стратегије развоја која охрабрује у смени из "Направљен у Кини" у"Креиране у Кину" активно промовисане од стране земље, освојио широку популарност и утицај на домаћим и међународним тржиштима.